Detalji svirepog ubistva u Gradačcu: Tijelo nesretne žene pronašla kćerka

/

Mještane Gradačca uznemirila je vijest o zločinu u kojem je muškarac ubio suprugu, a potom se objesio na drugom mjestu.

Iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona objavili su prve detalje vezane za događaj. Kako je istaknuto, beživotnu ženu u kući je pronašla njena kćerka.

Kako je kazala glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić, u srijedu uvečer, 8. maja, oko 19:05 sati, Policijskoj stanici Gradačac javila se A.B., koja je kazala da je u kući svoje majke H.M. (1961.) zatekla njeno beživotno tijelo.

Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave, te obezbjeđuje mjesto događaja.

“Na mjesto događaja odmah po prijavi, upućena je patrola policije PS Gradačac koja je potvrdila navode prijave te obezbjeđuje mjesto događaja. Dolaskom dežurne ekipe Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac i ljekara mrtvozornika na mjestu događaja konstatovana je smrt H.M.”, navela je Sprečić.

O događaju je obaviještena dežurna tužiteljica, koja je izašla na mjesto događaja te rukovodi uviđajem, kojeg vrše istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK.

Izvor: radiosarajevo

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Teška saobraćajna nesreća kod Laktaša: U potpunosti izgorjela dva kamiona

U ranim jutarnjim satima došlo je do saobraćajne nesreće...

Tešanj: Iz kamiona ukradeno gorivo

Prema informacijama MUP-a ZDK, u toku noći 22/23.05.2024. godine,...

Teslić: Prilikom pretresa pronađena opojna droga, jedno lice lišeno slobode

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 22.05.2024. godine, lišili su...

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gradačca poginuo pješak

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Gradačca u...