Firma A&L MONT Beriša prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica “, koji provodi Mješovita srednja škola Tešanj, učestvovala je firma A&L MONT Beriša i donirala stolariju za školski hodnik.

“Donirana stolarija je ugrađena, a boravak učenika u školi sada ljepši i ugodniji. Zahvaljujemo se firmi A&L MONT Beriša na vrijednoj donaciji! Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – poručili su iz ove obrazovne institucije.

Firma A&L MONT Beriša

Firma A&L MONT Beriša bavi se proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem PVC i ALUMINIJSKE stolarije. Cjelokupan proces izrade se obavlja na najmodernijim postrojenjima za izradu PVC i ALU stolarije.

Njihovo osoblje sačivanjava stručni i kompetentno osposobljeni tim koji Vam može ponuditi kompletno rješavanje složenih zahtijeva. Posao koji rade predstavlja timski rad, što dodatno pojačava odgovornost prema klijentima.

A&L MONT Beriša Vam garantuje vrhunsku uslugu, najkvalitetnije proizvode i zadovoljne klijente.

Za vrlo kratko vrijeme i na najbolji mogući način njihovi proizvodi će biti postavljeni u Vaše stambene i poslovne prostorije.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

SUĐENJE OBRENU PETROVIĆU: Krivična prijava zbog davanja lažnih iskaza

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...