Stranka za BiH i DF se izjasnili: U Tešnju podržavaju kandidata za načelnika iz SDA

/

Kako još uvijek nezvanično saznajemo lokalni općinski odbori Stranke za BiH i Demokratske fronte (DF) u Tešnju neće imati kandidate za načelnika općine Tešanj i podržat će kandidata SDA Tešanj za načelnika.

Aktuelni načelnik općine Tešanj Suad Huskić će biti ponovo kandidat SDA za načelnika općine i ovo će biti objavljeno i zvanično do kraja mjeseca maja ove godine.

Ostale stranke još nisu izašle sa kandidaturama, vrlo izvjesno je da će SDP u Tešnju imati svoga kandidata i to je ili Danijel Pašić, nekadašnji ministar u Vladi ZDK ili Ermina Salkićević-Dizdarević, aktuelna zastupnica u državnom Parlamentu BiH.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Saopštenje za javnost: Poziv na odgovornost i konstruktivnu kampanju

Snaga naroda Tešanj uputila je saopštenje za javnost koje...

Počinje kampanja za izbore u BiH: 26.089 kandidata lovi glasove za 3.342 pozicije

 Lijepljenjem prvog plakata, konvencijama, predstavljanjem kandidata, promovisanjem slogana i...

Saobraćajna nesreća u Mravićima: Učestvovali strani državljani

Danas je u Mravićima, općina Doboj Jug, došlo do...

Požar u Klancima uzrokuje zagađenje zraka u Tešnju: Indeks kvaliteta zraka “Nezdrav”

Tešanj se danas suočava s visokom razinom zagađenja zraka,...