Firma SeCom Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

Firma SeCom Jelah je pružila podršku Mješovitoj srednjoj školi Tešanj kroz svoje učešće u projektu “Jedan privrednik, jedna učionica”. Njihova donacija stolarije za radionice automehaničara i zavarivača značajno je unaprijedila uslove za praktičnu nastavu u školi.

“Zahvaljujući doniranoj stolariji koja je već ugrađena, učenici sada imaju bolje uslove za učenje i rad u svojim radionicama. Ova donacija nije samo materijalna podrška, već i investicija u budućnost mladih ljudi, omogućavajući im da steknu kvalitetno obrazovanje i praktične vještine.” – navode iz ove obrazovne institucije.

Firma SeCom Jelah

Firma SeCom bavi se proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem PVC stolarije. Njihova osnovna djelatnost su pvc prozori, vrata, ograde i staklenici. Cjelokupan proces izrade se obavlja na najmodernijim postrojenjima za izradu PVC stolarije.

Njihovo osoblje sačivanjava stručni i kompetentno osposobljeni tim koji Vam može ponuditi rješavanje složenih zahtijeva. Posao koji rade predstavlja timski rad, što dodatno pojačava odgovornost prema klijentima.

SeCom Vam garantuje vrhunsku uslugu, najkvalitetnije proizvode i zadovoljne klijente.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...