Tešanj: Tokom vikenda dvije intvencije vatrogasaca

/

U protekla 72 sata, Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) Tešanj je intervenisala ukupno dva puta, pružajući brzu i efikasnu reakciju u slučajevima požara.

Prvi slučaj zabilježen je dana 18. juna 2024. godine u 16:44 sati, kada je ekipa PVJ reagovala u naseljenom mjestu Jelah Polje. Požar je zahvatio deponiju građevinskog otpada, međutim, zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, nije prouzrokovana materijalna šteta. U gašenju požara učestvovala su dva vatrogasca.

Istog dana, u 21:22 sata, ekipa PVJ ponovo je intervenisala, ovaj put u naselju Rosulje. Požar je izbio na deponiji đubreta. Zahvaljujući reakciji vatrogasaca, nisu zabilježene materijalne štete. U gašenju požara također su učestvovala dva vatrogasca.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj: 68 optužnica za izborne prevare, ali nijedna osuđujuća presuda za kaznu zatvora

U Doboj se već godinama suočava s problemom izbornih...

Radovi na poddionici tunel Putnikovo Brdo – Medakovo u maju 2025. godine

Od 325 kilometara autoceste na Koridoru 5C do sada...

Tešanj: Vatrogasci intervenisali u Rosuljama

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj profesionalna...

Iako su zdravstveni sistemi u BiH odvojeni, ljudske konekcije pobjeđuju prepreke

Zdravstvo u Bosni i Hercegovini suočava se s nizom...