Upoznajte Filipa Spasojevića: Mladog aktivistu i budućeg Tehničara elektronike

/

Filip Spasojević, maturant srednje škole „Nikola Tesla“ u Tesliću, smjer „Tehničar elektronike“, ima 19 godina, ali već iza sebe brojne značajne aktivnosti i uspjehe.

Od 2021. godine, Filip se aktivno bavi aktivizmom i volontiranjem, sarađujući sa lokalnim organizacijama i omladinskim centrom na projektima koji imaju za cilj pozitivne promjene u društvu.

Pored formalnog obrazovanja, Filip prepoznaje i važnost neformalnog obrazovanja, te se redovno angažuje u radionicama, seminarima i obukama kako bi kontinuirano širio svoja znanja i vještine.

ZOS radio je pokrenuo svoj prvi podcast pod nazivom Mikrofon zajednici, kroz koji će dati priliku mladim ljudima iz našeg kraja da dijele svoja iskustva, projekte i inicijative, promovišući važnost aktivnog učešća u zajednici i pružajući inspiraciju drugima za angažman i društveni doprinos.

Prvi podcast uradili smo s Filipom Spasojevićem

Upoznajte Filipa Spasojevića: Mladog aktivistu i budućeg Tehničara elektronike

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...