Firma SAJO PLAST prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica” sudjelovala je firma SAJO PLAST i donirala stolariju za radionicu Obrađivača metala rezanjem.

“Naši učenici i nastavnici praktične nastave sada imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa i ljepši boravak u školi. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja.” – navode iz Mješovite srednje škole.

Firma SAJO PLAST Ljetinić ,Tešanj

Firma SAJO PLAST bavi se proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije i aluminijskih vrata. Moderna su, prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda i usluga, te profesionalnim pristupom uposlenika teži stvaranju zadovoljnih kupaca. Posluju na području cijele Bosne i Hercegovine , a svoje proizvode plasiraju i na evropsko tržište. Kvalitet i pouzdanost tajna su njihovog uspjeha !!

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...