Ahira Hasić ima novi hit, u spotu i poznata voditeljica iz Beograda

/

Ahira Hasić, pjevačica iz Sarajeva koja već godinama živi i radi u Salzburgu, a bez koje je teško zamisliti proslavu ili veselje u Austriji, danas je objavila spot za svoju novu pjesmu “Koktel vina i karmina”.

Iza njene nove pjesme stoji tim WS Music, bosansko-balkanska produkcija sa sjedištem u Austriji, na čijem čelu je iskusni muzičar Kenan Fejzić Ćina.

Tekst za pjesmu napisao je rahmetli Zijad Hurić Zike, autor hitova “Okuj me care” i “Snježana” (Halid Bešlić), “Pijanico” (Selma Bajrami), “Noćna dama” i “Stara fotografija” (Husnija Mešaljić Hule), “Evo majko sina tvoga” (Fadil Fazlija), “Vilo moja” (Asim Bajrić) i mnogih drugih…

– Zike nas je, nažalost, napustio, ali su ostale njegove pjesme. On je autor mog hita “Bosanka” i nadam se da će “Koktel vina i karmina” ponoviti barem dio uspjeha ove pjesme. Kenan Fejzić Ćina je naš porodični prijatelj i drago mi je što je izvršni producent, te što je sa svojom ekipom kompletirao cijeli projekat – kaže Ahira Hasić.

Za snimanje spota bila je zadužena provjerena ekipa iz “Invenio Filmsa” na čelu sa Daliborom Mrdićem. Sve je ekranizovano u Bijeljini, u ekskluzivnom prostoru „Local steak house“, koji je za potrebe snimanja bio zatvoren za druge goste. U spotu su, pored Ahire, protagonisti beogradska TV voditeljica i fotomodel Elena Dostić i mladi maneken Ognjen Ljumović, koji su odlično dočarali priču iz noćnog izlaska jedne djevojke, o čemu govori novi Ahirin singl.

Tokom snimanja, ekipi se desio i mali peh, kada je manekenu pozlilo usljed visoke temperature koja je zbog reflektora vladala na setu. Na sreću, nije morala reagovati Hitna pomoć. Nakon sat vremena Ognjen se oporavio i snimanje je nastavljeno. Za frizure  svih učesnika u spotu bio je zadužen Rado Blagojević, a za make up Ivana Pastorković.

Nakon nekoliko godina diskografske pauze, „Koktel vina i karmina“ je pjesma za koju Ahira vjeruje da će se dopasti njenoj vjernoj publici, ali i zaintrigirati nove, mlade naraštaje.

Pjesma i spot “Koktel vina i karmina” se nalaze na linku:https://youtu.be/SPBKDW8V4YM?si=RGD6Zxb-vnV6FT_D

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Serviser upozorava kada klima uređaj može da se zapali

Tokom tropskih dana klima uređaji rade punom parom. U...

Super savjeti koji će vam pomoći da smršate kod kuće

Gubitak težine je stvar koja sada počinje da brine...

SAVJETI APOTEKARA Lijekove čuvajte na temperaturi ispod 25 stepeni

Neodgovarajuće čuvanje lijekova, usljed nedovoljnog stepena zdravstvene edukacije, predstavlja...

INZ: Prijete nam sunčanica i toplotni udar, koje su razlike, kako ih prevenirati

Iako tokom cijele sedmice bilježimo visoke temperature, meteorolozi su...