Tešanj domaćin Networking dana SHE BiH: Umrežavanje i saradnja ključni za jačanje poslovne zajednice i ekonomije BiH

/

Asocijacija poslovnih žena SHE BiH u petak je u Tešnju organizovala Networking dan poslovnih žena.

Događaj je okupio brojne uspješne poslovne žene iz različitih sektora, koje su imale priliku predstaviti svoje biznise, razmijeniti ideje i iskustva, te se međusobno podržati u daljem profesionalnom razvoju.

Prisutni su bili i gosti Jasmina Zejnilagić iz Privredne komore FBiH i Amir Hujić iz Vanjsko-trgovinske komore BiH,  Ermina Salkičević Dizdarević poslanica u Parlamentarnoj skupštini BiH, te Olivera Radić iz Privredne komore RS-a, koji su svojim prisustvom podržali inicijativu i osnaživanje žena u poslovnom sektoru u BiH.

Kroz događaje poput Networking dana, Asocijacija poslovnih žena SHE BiH nastoji pružiti platformu za poslovno umrežavanje, razmjenu iskustava i međusobnu podršku.

Ovom prilikom, predsjednica Asocijacije poslovnih žena SHE BiH Šemsa Mujaković istakla je važnost ovakvih događaja: “Umrežavanje i saradnja ključni su za jačanje poslovne zajednice i ekonomije u cjelini. Podrška ženama u biznisu doprinosi stvaranju ravnopravnijeg i prosperitetnijeg društva.”

Asocijacija poslovnih žena SHE BiH nastavlja s radom na osnaživanju žena u poslovnom svijetu, vjerujući da su žene ključni pokretači promjena i napretka.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...