Izviđači OI „Crni vrh“ Tešanj u pripremama za nadolazeća takmičenja

/

23 člana Izviđačkog odreda „Crni vrh“ Tešanj proveli su još jedan produktivan radni dan na pripremama za predstojeća takmičenja koja će se održati u Jablanici i Konjicu. Osim priprema za takmičenja, članovi su posvetili dio vremena uređenju okoline Izviđačkog doma.

Aktivnosti su obuhvatile uređenje pješačke staze te izradu čestitki za izviđače iz Jablanice koji su nedavno zamijenili starješinu. Uz radne obaveze, posjeta Nermine Hrnjić, magistre farmacije i majke Amine i Merjeme, pružila je priliku za neformalno druženje uz kahvu.

Ovaj angažman izviđača dodatno ističe njihovu posvećenost pripremama za takmičenja, ali i brigu o okolišu i međusobnu podršku unutar izviđačke zajednice.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...