Firma Alumax Jelah prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik , jedna učionica ” učestvovala je firma Alumax Jelah i donirala stolariju za školski hodnik. Donirana stolarija je ugrađena, a naši učenici imaju ljepši i ugodniji boravak u školi. Zahvaljujemo se firmi Alumax na vrijednoj donaciji. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost  obrazovanja!

Firma Alumax Jelah

Alumax je porodična firma osnovana 1997. godine. Prvih nekoliko godina postojanja bavila se poslovima izrade betonske galanterije, betonskih ograda, betonskih ivičnjaka i betonskih cijevi. Proširenje vrste i obima poslova nameće potrebu za jačanjem kapaciteta firme, kako u kadrovskom tako i u tehnološkom smislu. Početkom 2010. godine značajno se investira u opremu i obuku uposlenih , te započinje s izradom ALU bravarije, ograda, sekcionih vrata i nadstrešnica. Iste godine firma je proširila svoju djelatnost na proizvodnju visokokvalitetne PVC stolarije s profilima INOUTIC.

Godine 2014., firma upotpunjuje proizvodnju PVC i ALU stolarije s opremom za proizvodnju komarnica, te tako postaje prvi proizvođač komarnica u Bosni i Hercegovini.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...