Vitapur otvorio novu trgovinu u Mega Mall-u

/

Vitapur otvara novu trgovinu na adresi Tešanjka bb, Tešanj, općina Usora, s širokim asortimanom proizvoda za dom.

Trgovina je otvorena za kupce od danas – 5.6.2024.godine.

Otvaranje ove trgovine predstavlja nastavak Vitapur-ovog angažmana prema svojim kupcima, nudeći širok asortiman proizvoda za svaku sobu u kući.

Nova trgovina u Tešnju, Usori bit će destinacija za sve koji traže vrhunsku kvalitetu i udobnost po pristupačnim cijenama.

Naš asortiman uključuje sve što je potrebno za spavaću sobu, Vitapur madrace, nadmadrace, jastuke, jorgane, plahte i posteljinu, kako bi osigurali miran i udoban san svim našim kupcima. Također, nudimo i širok izbor proizvoda za kuhinju, uključujući Rosmarino posuđe i kuhinjske aparate koji će upotpuniti svaku kuhinju svojim stilom i funkcionalnošću.

Uz to, s ponosom predstavljamo naš veliki izbor Svilanit kupaonskih peškira, kao i plažnih peškira, savršenih za nadolazeću ljetnu sezonu. Bilo da opremate svoj dom ili tražite idealan poklon za voljene, Vitapur ima sve što poželite.

Uz ljubazne i stručne uposlenike, svaki kupac će biti srdačno dočekan i bit će mu pružena pomoć pri odabiru najboljih proizvoda.

Otvorenje nove trgovine predstavlja nastavak Vitapur-ovograsta i posvećenosti pružanju vrhunske usluge i proizvoda svojim kupcima širom Bosne i Hercegovine.

Za više informacija o Vitapur-u i našoj ponudi, posjetite nas na našoj novoj lokaciji u TC Mega Mall Tešanjka bb.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Uz račun otvoren u ProCredit Bank: Besplatno podizanje gotovine na više od 1700 lokacija

ProCredit Bank je respektabilna banka fokusirana na pružanje visokokvalitetnih...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Održan IV B2B susret projekta “Pouzdanost 2023/24”

Juče je u Tešnju, u okviru projekta “Pouzdanost 2023/24”,...

Postavljanje standarda: ESG kao filozofija poslovanja i življenja, a ne korporativni PR trend

U velikom broju tekstova, podcasta, konferencija i svih ostalih...