IV B2B susret Kluba pouzdanih – Pouzdanost: Pokretačka snaga održivosti

/

U okviru projekta “Pouzdanost 2023/24”, LRC Grupacija u saradnji sa Udruženjem privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj organizuje IV B2B susret Kluba pouzdanih pod nazivom “Pouzdanost: Pokretačka snaga održivosti”. Događaj će se održati 12. juna u Grande Intermezzo Salonu na adresi 203. brigade 32, Matuzići – Doboj Jug sa početkom u 10:00 sati.

Ovo je prilika za sve one koji teže poslovnom uspjehu utemeljenom na povjerenju i održivosti da se povežu. Ovaj događaj je platforma koja spaja poslovne ljude iz različitih sektora i omogućava im da grade nove poslovne veze, razmjenjuju iskustva i ideje, te pronađu nove poslovne prilike.

Na početku, prisutnima će se riječima dobrodošlice obratiti Saća Prnjavorac, predsjednica Udruženja privrednika “Biznis centar” Jelah-Tešanj, te reći više o aktuelnostima UP-a i najaviti 18. Međunarodni sajam privrede Tešanj koji se održava u septembru ove godine.

Kroz planirani program, prisutni će imati priliku da čuju i uče od najboljih praksi i pronađu inspiraciju za unapređenje svojih poslovnih procesa. Imat ćete priliku upoznati se sa širokim spektrom poslovnih ljudi i potencijalnih partnera iz različitih industrija. Iskusni stručnjaci i lideri iz različitih oblasti će dijeliti svoja znanja i perspektive o temama kao što su izgradnja povjerenja u poslovanju, održivost u praksi, inovacije i mnoge druge.

U skladu s tim, očekuje nas inspirativni razgovor sa Izudinom Ahmetlićem, vlasnikom kompanije Hifa-Oil, najvećeg privatnog distributera naftnih derivata u BiH i ujedno vlasnikom Hifa-Oil Grupe pod nazivom “Pouzdano sa Izudinom Ahmetlićem”. Tokom ovog dijela programa saznajemo više o privrednom hodogramu koji je Izudin Ahmetlić do sada ispisao i iz svijeta ideja sa saradnicima pretočio u svijet realnosti.

Nakon toga, poslovne priče tokom panel diskusije podijelit će:

  • Amela Muftić, direktorica kompanije Halcom d.d.
  • Dejan Vukosavljević, direktor prodaje Vienna osiguranje VIG
  • Ranka Cerovina Fržović, šefica službe za prodaju ICT usluga i sistemskih integracijskih rješenja kompanije m:tel a.d.

Prepoznavanje i isticanje izuzetnih primjera poslovanja, koji nose epitet “bonitetna pouzdanost”, sastavni je dio projekta. Priznanje bonitetne pouzdanosti ide u ruke onima koji pokazuju posvećenost, integritet i poslovne prakse koje postavljaju standarde na tržištu. Upravo zato, programom je obuhvaćena i dodjela Priznanja bonitetne pouzdanosti kompanijama. Priznanja će dodijeliti potpredsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH, Ahmet Egrlić.

Inspirativna energija i poslovni ambijent koji potiče kreativnost i podstiče na inovacije takođe neće izostati.

Prijatelji i partneri projekta su: Općina Tešanj, NLB Banka Sarajevo, m:tel a.d., Vienna osiguranje VIG, Intermezzo Group, Vispak, Mesna industrija Madi, Voda Oaza, ZOS Media, Klas d.d., Avon, Svjetlostkomerc, Bandido i Silvermoon d.o.o.

Za više informacija o događaju i rezervacije posjetite https://pouzdanost.ba/b2b/ ili se obratite putem emaila f_niksic@lrcbh.com.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

FERK odlučuje o poskupljenju struje za domaćinstva

Regulatorna komisija za energiju u FBiH (FERK) na redovnoj...

Preminuo Mirsad Kukić

Bivši državni zastupnik i bivši predsjednik stranke PDA Mirsad...

Dva grada zbog snažne kiše ‘pod vodom’

Veliko nevrijeme pogodilo je Bosnu i Hercegovinu. Snažna kiša padala...

Aktivno osam gradilišta u FBiH: U fazi izgradnje 61 kilometar autoceste

Od 325 kilometara autoceste na Koridoru 5C do sada...