Načelnik Mirnes Tukić posjetio poljoprivredne proizvođače

/

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je jednog od poljoprivrednih proizvođača u Doboj Jugu, voćara Zijada Hasanića sa kojim je razgovarao o problemima poljoprivrednih proizvođača kao i mogućnostima da se Općina stavi na raspolaganje i pruži pomoć kroz podsticaje i druge vidove pomoći.

U voćnjacima koje ovaj vrijedni proizvođač uzgaja i u njima proizvodi kvalitetne proizvode zatečeno je stanje koje je za svaku pohvalu, urednost i briga o mnogim detaljima zaista nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na skoro 1,5 hektara Zijad uzgaja aroniju, lješnjak, orah kao i sorte koje su više uobičajene na našim prostorima, krušku i jabuku i na toj površini ima više od hiljadu sadnica raznog voća.

Visokokvalitetni proizvodi već su našli put do svojih kupaca i Zijad ističe da sve što proizvede i plasira i da je kvalitet prepoznat.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...