Amar Muratović: Podrška načelnika Tukića u izradi i realizaciji projekata Omladinske banke Doboj jug

/

U našoj trećoj emisiji podcasta Mikrofon zajednici razgovarali smo s koordinatorom Omladinske banke Doboj jug Amarom Muratovićem. Tokom našeg razgovora Amar nam je govorio o projektima i uspjesima koje je uradila i postigla Omladinska banka u zadnjih nekoliko godina.

U mjesecu martu imali su i ceremoniju potpisivanja i dodjele čekova neformalnim grupama koje su ispunile uslove za to. Amar nam je govorio koji su to bili kriteriji koje su morale ispuniti te grupe, naglasio je i podršku mikrobiznisima, te govorio o preprekama na koje su nailazili tokom svih ovih godina svog rada.

Naglasio je da su tokom izrade i realizacije projekata imali punu podršku načelnika Mirnesa Tukića i Općine Doboj jug, koji su ih podržavali u njihovim projektima i bili tu za njihove nove ideje.

Cijeli intervju pogledajte u videu ispod:

Amar Muratović: Neprekidna posvećenost napretku omladine i lokalne zajednice

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj: 68 optužnica za izborne prevare, ali nijedna osuđujuća presuda za kaznu zatvora

U Doboj se već godinama suočava s problemom izbornih...

Radovi na poddionici tunel Putnikovo Brdo – Medakovo u maju 2025. godine

Od 325 kilometara autoceste na Koridoru 5C do sada...

Tešanj: Vatrogasci intervenisali u Rosuljama

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj profesionalna...

Iako su zdravstveni sistemi u BiH odvojeni, ljudske konekcije pobjeđuju prepreke

Zdravstvo u Bosni i Hercegovini suočava se s nizom...