MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

/

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne budućnosti. Stoga svake godine zajedno sa našim partnerskim školama procjenjujemo akademski uspjeh kako bismo prepoznali najbolje učenike. Najbolji među njima dobivaju našu prestižnu stipendiju bez potrebe za formalnim procesom prijave, osiguravajući da njihov trud bude prepoznat i nagrađen.

Osim nagrada s velikim zadovoljstvom ove izvanredne učenike pozivamo da posjete naš pogon. Ovaj ekskluzivan obilazak pruža im priliku da izbliza vide naše poslovanje. Tokom posjete, učenici dobivaju sveobuhvatan pregled naših proizvodnih procesa i raznih karijernih mogućnosti unutar naše kompanije.

Ovo iskustvo je osmišljeno da inspiriše i motiviše mlade talente, pokazujući im konkretne rezultate primjene njihovog obrazovanja u stvarnom svijetu. Povezujući njihova akademska dostignuća s potencijalnim budućim karijerama, želimo potaknuti njihove ambicije i ohrabriti ih da teže još većim uspjesima.

U MANN+HUMMEL BA razumijemo da ulaganje u obrazovanje danas vodi ka svjetlijoj i inovativnijoj budućnosti. Nagrađujući akademsku izvrsnost i pružajući jedinstvene prilike za lokalne učenike, ne samo da podržavamo njihov lični rast, već i postavljamo temelje za buduću radnu snagu koja je sposobna, inspirisana i spremna da se suoči sa izazovima sutrašnjice.

Ponosni smo što podržavamo obrazovanje i radujemo se nastavku podrške mladim talentima koji će oblikovati našu budućnost.

Zainteresovani ste da izbliza vidite kako podržavamo mlade talente i obrazovanje?

Pridružite nam se u oblikovanju budućnosti zajedno!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Iako su zdravstveni sistemi u BiH odvojeni, ljudske konekcije pobjeđuju prepreke

Zdravstvo u Bosni i Hercegovini suočava se s nizom...

Zakažite besplatan pregled kože lice u najbližoj apoteci Violapharm!

U apoteci Violapharm u mjestu Bukva, dana 27.06.2024. u...

Bit će velika borba u utrci za načelnika u Doboj Jugu

Da smo već uveliko u predizbornoj kampanji za lokalne...

Uhapšena osoba koja je upravljala ringišpilom u Doboju

Dobojska policija sinoć u 22.30 sati uhapsila je B....