Međunarodni aerodrom Sarajevo ponosni domaćin svečanog otvaranja 46. BH Fashion Week-a

/

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, prvi put u Bosni i Hercegovini, organizovan je jedinstven doživljaj za zvanice – svečano otvaranje 46. BH Fashion Week Sarajevo, koji je održan u impresivnom ambijentu ispred Terminala B.

VIP zvanice dobile su specijalne „boarding pass“ kako bi pristupili ovom eventu i uživali u spektaklu modne kreativnosti te bogatom izložbenom programu. Kao izvor inspiracije, sarajevski aerodrom je u svom modernizovanom prostoru, pružio mogućnost VIP zvanicama da uživaju u inovativnom, kreativnom i uzbudljivom modnom putovanju.

Međunarodni aerodrom Sarajevo kao društveno odgovorna kompanija, nastavlja sa svojim aktivnostima koje imaju za cilj promociju i afirmaciju uspješnih i pozitivnih poslovnih priča.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nevrijeme stiglo u BiH: Ulice pod vodom, kolaps u saobraćaju

Kako su meteorolozi i najavili, nevrijeme je danas, 28....

Alarmantno poskupljenje u BiH: Potrošači u krizi, vlasti bez konkretnih mjera!

U svega nekoliko proteklih dana saznali smo da će...

UKC Tuzla razmatra žalbu: Odluka o nabavci linearnog akceleratora u ponedjeljak!

Nakon što je od strane Ureda za razmatranje žalbi...

Očekuje nas velika promjena vremena: Od ponedjeljka mraz i niske temperature

Jutros je u Krajini pretežno oblačno vrijeme sa kišom,...