Uz račun otvoren u ProCredit Bank: Besplatno podizanje gotovine na više od 1700 lokacija

/

ProCredit Bank je respektabilna banka fokusirana na pružanje visokokvalitetnih usluga svojim klijentima, ali i olakšavanje svakodnevnih aktivnosti vezanih za bankarstvo. S naglaskom na održivi razvoj i odgovorno poslovanje, ProCredit Bank nudi širok spektar finansijskih proizvoda i usluga prilagođenih savremenim potrebama klijenata.

Jedna od najatraktivnijih pogodnosti koju nudi ProCredit banka je mogućnost besplatnog podizanja gotovine na bankomatima bilo koje druge banke u Bosni i Hercegovini. Sa preko 1700 bankomata širom zemlje, praktično je svaki bankomat baš onaj koji vama treba. Ovo znači da su vam sredstva lako dostupna svugdje, bez obzira na to gdje se nalazite.

Enes Mešić iz Odjela za upravljanje odnosima sa fizičkim licima objašnjava: „Jedno od prvih pitanja koje dobijamo od klijenata koji žele prvi put otvoriti račun u ProCredit banci je – koliko je bankomata na raspolaganju i gdje se nalaze? Potpuno razumljivo, obzirom na moderan način življenja, kada smo gotovo neprekidno u pokretu. Odgovor da novac možete podići gdje god se zadesite često iznenadi, ali i bude presudan za konačnu odluku o otvaranju računa“, kazao je Mešić. „Ponekad zaboravljamo da su i zaposleni u banci ipak i dalje korisnici/e računa i bankarskih usluga kojima je praktičnost izuzetno važna. Kada dizajniramo usluge za stanovništvo, radimo to na način da u timu pažljivo razmotrimo sve naše navike, potrebe, ali i lokacije sa kojih dolazimo. Usluge trebaju biti pouzdane, brze i lako dostupne, tu ne pravimo kompromise“, kaže Mešić.

Kombinovanjem ove pogodnosti sa naprednom mobilnom aplikacijom, ProCredit Bank omogućava svojim klijentima potpuni nadzor i kontrolu ne samo nad njihovim finansijama, nego i vremenom koje će potrošiti da bi obavili neku bankovnu transakciju. Aplikacija pruža mogućnost upravljanja karticom, postavljanja limita potrošnje, praćenja troškova i blokiranja kartice u slučaju gubitka. Na ovaj način, upravljanje vlastitim finansijama nikada nije bilo praktičnije.

Mešić je dodao i da je praktičnost besplatnog podizanja gotovine na bankomatima drugih banaka u BiH je dokazano velika prednost za njihove klijente. „Ova usluga omogućava veću fleksibilnost i dostupnostgotovine, čime klijentimadefinitivno olakšavamo svakodnevnicu i planiranje.“

ProCredit Banka vam pruža slobodu i sigurnost u svakodnevnom upravljanju vašim finansijama. Sa besplatnim podizanjem gotovine na bilo kojem bankomatu i intuitivnom mobilnom aplikacijom, vaše su finansije su pod vašom kontrolom, gdje god da se nalazite. Više o ovoj, ali i ostalim pogodnostima koje banka nudi možete potražiti naweb stranici, Instagramkanalu, a na ProCredit LinkedIn profilu možete pročitati i priče bankara o njihovim ličnim iskustvima sa korištenjem usluga banke.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Apoteke Violapharm: Specijalni giveaway

Ljeto je vrijeme kada posebnu pažnju trebamo posvetiti njezi...

Kako pronaći restorane s odličnom hranom i živom muzikom

Ako ste u potrazi za izuzetnim večernjim iskustvom koje...

Irdin Dinči dogovorio turneju po Americi, snima i duet sa Bekijem Bekićem

Da se dobar glas i kvalitetna pjesma daleko čuju...

Putnici odlučili: Kosmopolit osvojio Best Buy Award u BiH

Turistička agencija Kosmopolit iz Bosne i Hercegovine osvojila je...