Pretres u Doboju: Pronađena ukradena oprema Autocesta FBiH, vrijedna je 550.000 KM

/

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju, izvršili su 25.06.2024. godine pretres objekata u vlasništvu lica inicijala A.K. sa područja grada Doboja.

Tokom pretresa pronađena je i oduzeta specijalizovana elektronska oprema za rad putnog prelaza, vrednosti od oko 550.000,00 KM.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su došli do saznanja da se kod pomenutog lica nalaze predmeti koji potiču iz krivičnog dela „Teška krađa“, koje je izvršeno od strane nepoznatog lica na štetu Javnog preduzeća „Autoceste FBiH“, a koje je prijavljeno Policijskoj upravi Odžak 28.04.2020. godine.

Rad na utvrđivanju svih činjenica, kao i identifikacija izvršilaca navedenog krivičnog dela, nastavlja se u saradnji sa Federalnom upravom policije.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Maglaj: Oštećeno vozilo marke Audi

U noći 25/26.09.2024. godine, u ulici Viteška općina Maglaj,...

UŽAS: Vozač izašao iz automobila koji se survao u provaliju, u vozilu ostao starac i poginuo

U mjestu Buturović Polje-Lukšija sinoć je poginula jedna osoba,...

U Novom Šeheru ukradena metalna kapija

Putem telefona dežurnoj službi Policijske stanice Maglaj, obratila se...

Teške krađe u Tešnju: Otuđeni akumulatori i oprema s gradilišta

U noći 22/23.septembra 2024. godine, u mjestu Trepča, nepoznato...