Doboj: Maloljetnik uhapšen zbog vožnje pod uticajem droga

/

Policijski službenici  Policijske stanice Doboj 1 ,sinoć oko 00,10 časova lišili su slobode jedno maloljetno lice, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu „amfetamin” i „THC“.

Naime, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici su izvršili kontrolu putničkog vozila marke „VW Pasat” kojim je prije sticanja prava na upravljanje, upravljalo navedeno maloljetno lice prilikom čega su kod istog pronašli i oduzeli: digitalnu vagu za precizno mjerenje, tri vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „amfetamin”, jednu kutiju sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuana“, plinski pištolj sa pripadajućom municijom, teleskopsku palicu, dva noža i tzv. „bokser“.

Navedeno maloljetno lice je procesuirano u skladu sa Zakonom o prekršajima Republike Srspke i odredbama koje se odnose na postupanje sa maloljetnicima u prekršajnom postupku.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Danima ležala u stanu: Suprug Goran objavljivao ljubavne statuse na Facebooku nakon što je ubio

Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubistvo svoje...

Još jedno ubistvo u Sarajevu: Muž i svekrva ubili snahu

Sarajevski policajci uhapsili su tri osobe osumnjičene za ubistvo,...

Otac gledao kako mu rijeka odnosi sina: Dječak se udavio u Dunavu

Dječak (17) udavio se jučer u Dunavu kada je...