Otac gledao kako mu rijeka odnosi sina: Dječak se udavio u Dunavu

/

Dječak (17) udavio se jučer u Dunavu kada je sa drugarima ušao u vodu da se rashladi. Tragedija se dogodila nedaleko od Kladova, sa rumunske strane rijeke, u mjestu Šimijan.

Stradali dječak živi u Mehedincima, a jučer je s ocem i drugarima otišao do plaže. Njegova tata je počeo da peca, a dječaci su u jednom trenutku su ušli u vodu da se rashlade. Tinejdžera su nedugo potom povukle jake struje i nije uspio da se dočepa obale.

Njegovo tijelo pronađeno je nakon tri sata potrage, na oko deset metara od mjesta gdje je viđeno kako ga voda vuče na dno. Nesretni otac gledao je kako mu Dunav odnosi sina.

– Otac nesretnog dječaka mi je ispričao da je mali ušao u vodu i da je gotovo odmah počeo da viče da se davi – ispričao je jedan mještana.

Nadležni kažu da čak i iskusni plivači moraju da budu izuzetno oprezni u Dunavu, pogotovo u ovom dijelu jer rijeka dostiže dubinu i do 15 metara.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Detalji jezivog ubistva u Sarajevu: Nermina Ravlić brutalno izmasakrirana od supruga i svekrve

Nermina Ravlić brutalno je ubijena prije nekoliko dana u...

Danima ležala u stanu: Suprug Goran objavljivao ljubavne statuse na Facebooku nakon što je ubio

Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubistvo svoje...

Još jedno ubistvo u Sarajevu: Muž i svekrva ubili snahu

Sarajevski policajci uhapsili su tri osobe osumnjičene za ubistvo,...