Policija u Beogradu pronašla misteriozni trag: Terorista i žena imaju bebu?

/

Jake snage MUP-a Srbije raspoređene su po Novom Pazaru u potrazi za saradnicima vehabije koji je juče pokušao da izvede teroristički napad na ambasadu Izraela u Beogradu.

Pored smeća i otpada koji su specijalci pronašli u stanu, primjetili su jednu stvar koja pokreće potpuno novu misteriju.

Kako Informer tvrdi, oni su pronašli pelene za bebe. To je pokrenulo pitanje da li terorista i misteriozna žena imaju zajedničko dijete, kao i da li se žena sada nalazi u bjekstvu sa detetom.

U potrazi za njegovim saradnicima i istomišljenicima, jake policijske snage počele su pretres na više lokacija u Novom Pazaru, gdje je terorista živio sa suprugom.

Još uvijek se ne zna gdje je njegova supruga, zbog koje je kako saznajemo promijenio vjeru i došao da živi u Novi Pazar.

Podsjećamo, napadač koji je danas oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu je mlađi muškarac, sa bradom, koji je kod sebe imao i nož.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrijuelom, operisan je u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i nalazi se u stabilnom stanju.

Izvor: (B92)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nevrijeme ide prema BiH: Olujne ćelije zahvatile Sloveniju, grad razbijao stakla na autima

Olujne ćelije zahvatile su Sloveniju i u poslijepodnevnim satima...

Apokaliptične scene u Švicarskoj: Nema struje, voda nosi mostove, sve više nestalih osoba

U Švicarskoj se nekoliko osoba vodi kao nestalo u...

Otmica djevojčice u Grčkoj: Aktiviran Amber alert

U Grčkoj je aktiviran Amber alert zbog otmice četrnaestogodišnje...

Pogledajte kako se Zagrepčaninu za nekoliko sekundi zapalio električni romobil (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog parkinga,...