Poznat termin dženaze Nermini, brutalno ubijenoj ženi na Pofalićima

/

Dženaza Nermini Ravlić, rođene Krajina (38), koja je brutalno ubijena prije nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, klanjat će se sutra poslije ikindije namaza (17:15) ispred Centralne džamije Sokolović Kolonija.

Ukop će se obaviti na mezarju Kovači – Hrasnica. Podsjetimo, za ubistvo nesretne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor.

Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i pomoć nakon izvršenog krivičnog djela.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

BiH: Sada uhapšen zbog dječije pornografije, a ranije bio optužen za seksualno uznemiravanje studentica

Banjalučanin V.B. koji je jučer uhapšen zbog sumnje da...

600 radnika ostaje na ulici! Zatvara se Rudnik mrkog uglja “Zenica”

Rudari i ostali uposlenici Rudnika mrkog uglja (RMU) „Zenica“...

U BiH se vraćaju ljetne vrućine: U početku će biti podnošljivo, a onda slijedi toplotni val

Do kraja ove sedmice očekuje se idealno ljetno vrijeme....

Za dlaku izbjegnuta tragedija: Grom udario u prozor pod kojim je spavala

U selu Višnjevo, tačnije u zaseoku Potok u Biljanskoj...