Putnici odlučili: Kosmopolit osvojio Best Buy Award u BiH

/

Turistička agencija Kosmopolit iz Bosne i Hercegovine osvojila je drugu godinu zaredom prestižnu svjetsku nagradu “Best Buy Award” za najbolji odnos kvaliteta usluga i cijene među turističkim agencijama u našoj zemlji te se time našla u društvu renomiranih svjetskih firmi kao što su Henkel, Lidl, dm, Nestle, Volkswagen itd. Ova nagrada, koju dodjeljuje švicarska kuća “Icertias” sa sjedištem u Cirihu, ima za cilj olakšati potrošačima pronalazak najboljih proizvoda i usluga po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

“Best Buy Award” je kontinuirani međunarodni projekt istraživanja i nagrađivanja na lokalnim i međunarodnim tržištima, a njegova posebnost leži u činjenici da se temelji isključivo na iskustvu i mišljenju potrošača. Ova nagrada predstavlja priznanje za kvalitetu usluga i konkurentne cijene koje turistička agencija Kosmopolit pruža svojim klijentima.

Ovom nagradom su još jednom potvrđena naša nastojanja da kreiramo optimalnu ponudu usluga uz najbolji kvalitet i cijene. Dakle, jedan od naših ciljeva je uspješno realizovan, prepoznat i adekvatno nagrađen i hvala vam na tome dragi naši klijenti!

“Ova nagrada je za nas inspiracija da nastavimo podizati standarde i stvarati nezaboravna iskustva za sve ljubitelje putovanja”, saopšteno je iz Kosmopolita.

Zahvaljujući svojim klijentima na povjerenju i podršci, Kosmopolit obećava nastavak rada s istim entuzijazmom i strašću prema putovanjima. S BestBay nagradom u rukama, Kosmopolit se sprema za nove izazove i priče o uspjehu u svijetu putovanja.

Želja za putovanjem? Kosmopolit je pravo odredište: www.agencijakosmopolit.ba

Osim BestBay nagrade, Kosmopolit je također bogat prestižnim priznanjima kao što je nedavno osvojeni “Customers‘ Friend” za 2023. godinu. Ova nagrada dodjeljuje se isključivo kompanijama koje se ističu uzornim odnosom prema svojim kupcima, partnerima i zaposlenicima.

Želja za putovanjem? Kosmopolit je pravo odredište

Vrijedni uposlenici agencije Kosmopolit za ovo ljeto su pripremili široku ponudu aranžmana za ljetovanje a ističu kako je najveća potražnja, kao i do sada, za aranžmane u Turskoj. U ponudi su svjetski poznata ljetovališta Antalija, Kemer, Alanya, Bodrum, Marmaris kao i Kušadasi na egejskoj obali. U ponudi su aranžmani sa bus i avio transferima tokom cijele ljetne sezone. Za jesen agencija priprema mnoštvo prelijepih destinacija u Evropi kao i daleka putovanja.

Više informacija možete pronaći na www.agencijakosmopolit.ba

Izvor: N1

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Apoteke Violapharm: Specijalni giveaway

Ljeto je vrijeme kada posebnu pažnju trebamo posvetiti njezi...

Kako pronaći restorane s odličnom hranom i živom muzikom

Ako ste u potrazi za izuzetnim večernjim iskustvom koje...

Irdin Dinči dogovorio turneju po Americi, snima i duet sa Bekijem Bekićem

Da se dobar glas i kvalitetna pjesma daleko čuju...

Zakažite besplatan pregled kože lice u najbližoj apoteci Violapharm!

U apoteci Violapharm u mjestu Bukva, dana 27.06.2024. u...