U Piljužićima i Vukovu policija prilikom pregleda vozila pronašla Speed

/

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK u mjestima Piljužići i Vukovo, općina Tešanj, policija je prilikom pregleda vozila pronašla opojnu drogu Speed.

Dana 29.06.2024. godine, u 23,40 sati, u mjestu Piljužići, od strane lica Ć.H. (1985.) iz Tešnja, izvršeno je krivično djelo ”Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Tešanj kod istog je pronađen upakovan sadržaj praškaste materije koja asocira na opojnu drogu “Speed”. Pronađena materija je oduzeta, a lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 30.06.2024. godine, u 19,30 sati, u mjestu Vukovo, od strane lica V.S. (1994.) iz Tešnja, izvršeno je krivično djelo ”Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”. Prilikom pregleda putničkog motornog vozila, marke ”VW Cedy” kojim je isti upravljao pronađen je upakovan sadržaj praškaste materije koja asocira na opojnu drogu ”Speed”. Pronađena materija je oduzeta, a lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešnjak u Maglaju ostao bez tablica

Jučer oko 17,50 sati, u mjestu Misurići u garaži TC BINGO,...

Nihad Šečić transformisao je MZ Mraviće i otkrio kakvi su planovi za budućnost Doboj Juga

U novoj emisiji našeg podcasta Mikrofon zajednici ovog puta...

PU Doboj: Apel građanima da zaštite svoju imovinu od pljačkaša za vrijeme godišnjih odmora

Policijska uprava Doboj apeluje na građane da u sezoni...

U ovoj tešanjskoj ulici danas je privremena obustava saobraćaja

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj, danas...