Prijavite se na biznis takmičenje – predstavite svoju kompaniju

/

Brčko distrikt, 25. jula 2024. – LRC Business Intelligence System i projekat “Pouzdanost” vas pozivaju na B2B Pitch Battle, prestižno takmičenje koje će se održati 19. septembra 2024. godine u Bakarnom Loncu, Brčko distrikt. Ovaj događaj predstavlja vrhunsku priliku za poslovne lidere, preduzetnike, stručnjake, ali i one koji tek pokreću svoju ideju, da predstave svoje proizvode i usluge pred značajnim auditorijumom.

Pod sloganom “100 ušiju slušaju – 100 ruku kupuju!”, događaj predstavlja platformu za vidljivost i prepoznatljivost. Isti je sastavni dio projekta “Pouzdanost 2023/24” i V je po redu B2B susret koji se organizuje u okviru istog.

Potpuno novi koncept biznis druženja kreiran je za sve one koji se žele naći u ringu najboljih prodavača. Predstavnici različitih kompanija će imati priliku da kroz kratak i dinamičan pitch/govor  predstave svoje ponude, inovacije ili ono što žele plasirati pred stručnim žirijem i potencijalnim partnerima.

Događaj pruža mogućnost za umrežavanje i uspostavljanje važnih poslovnih kontakata sa liderima iz različitih sektora, otvarajući vrata proširenju mreže klijenata i partnera.

Panel eminentnih stručnjaka ocijeniće nastupe i pružiti konstruktivne povratne informacije, omogućavajući učesnicima da unaprijede svoje strategije i pristupe. Najbolje ocijenjeni učesnici biće nagrađeni prestižnim nagradama, prepoznajući izuzetnost, kreativnost i inovativnost u njihovim pristupima. Najbolji nastupi rangiraće se prema ocjenama stručnog žirija i prema ocjenama publike.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem naše web stranice www.pouzdanost.ba ili kontaktiranjem na broj telefona 033 568 800 za više informacija i prijave.

Ne propustite priliku da vaša kompanija zablista i ostvari značajne poslovne rezultate u uspješnom poslovnom okruženju!

Za dodatne informacije, kontaktirajte: LRC Business Intelligence System
Email: lrc@lrcbh.com
Besplatna info linija: 0800 – 201 – 22

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

INDONEZIJA JE ZEMLJA PARTNER 18. MEĐUNARODNOG SAJMA PRIVREDE TEŠANJ 2024

“Sa velikim zadovoljstvom potvrđujemo da će Republika Indonezija biti...

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

Za manje od mjesec dana u BiH propalo 105 preduzeća

U BiH je u prethodnih nešto manje od mjesec...