Epilog nesreće na M-17: Povrijeđeno sedam osoba, troje s težim povredama

/

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14:30 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Papratnica, Općina Žepče, povrijeđeno je ukupno sedam osoba, od kojih su tri zadobile teške tjelesne povrede – kazao je u izjavi za Fenu dežurni u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

– U nesreći su sudjelovala dva putnička motorna vozila, marke “Audi” i “Opel”, a prvobitno smo imali informaciju da je povrijeđeno pet osoba. Naknadno su prijavljene povrede kod još dvije osobe pa je ukupan bilans ove nezgode sedam povrijeđenih osoba – kazao je on.

Povrijeđeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Dom zdravlja Žepče i Kantonalnu bolnicu u Zenici, u koju su naknadno prevezeni svi povrijeđeni. Utvrđeno je da su tri osobe zadobile teške tjelesne povrede.

– Saobraćaj na toj dionici puta bio je u potpunosti obustavljen sve do 16.30 sati – kazao je dežurni službenik Operativnog centra Uprave policije MUP-a ZDK, koji je napomenuo kako su se u tom periodu stvorile velike kolone vozila te se još uvijek sporije odvija saobraćaj na M-17 kod Žepča.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Žepče.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Privremena obustava saobraćaja Tešanj-Medakovo-Tešanjka

Obavještavaju se građani sa područja općine Tešanj da će...

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...

Apel za dobrovoljne davaoce krvi: u Tešnju Hitno potrebna krvna grupa A+

Crveni križ Tešanj upućuje hitan apel za dobrovoljne davaoce...

BOLAN IMA SAMO JEDNU ŽELJU, A ZDRAV IH IMA 1001! – PRIČA ONKOLOŠKOG PACIJENTA IZ TEŠNJA

Poštovana gospodo na vlasti, znam da vam u ovoj...