Tešanj: Kraj školske godine donio rastanak sa profesorom Seadom Maglićem u Gimnaziji „Musa Ćazim Ćatić“

/

Kraj školske 2023/24 godine u Gimnaziji „Musa Ćazim Ćatić“ Tešanj bio je emotivan trenutak za cijeli kolektiv ove obrazovne ustanove. Naime, kraj školske godine donio je rastanak sa dugogodišnjim profesorom hemije Seadom Maglićem, koji je otišao u zasluženu penziju.

Profesor Maglić, koji je svojim predavanjima i prisustvom obogatio iskustva mnogih generacija učenika, bio je omiljen zbog svog vedrog duha, spremnih šala i mudrih savjeta. Njegova pozitivna energija i predanost poslu ostavili su dubok trag kako među učenicima, tako i među kolegama.

Sead Maglić

„Vrijeme za zasluženu penziju je stiglo. Nakon našeg zadnjeg zajedničkog NV, kolektiv je otišao na ručak kako bi još malo imali priliku biti u društvu uvijek veselog profesora Seada. Vjerujemo da će faliti mnogim učenicima, kao i nama. Kolega Seade, želimo Vam od srca sve najbolje: zdravlje i mnoge lijepe dane zajedno sa Vašim voljenim,“ istaknuto je u saopćenju Gimnazije „Musa Ćazim Ćatić“.

Profesor Maglić je kroz svoju karijeru stekao poštovanje i simpatije svih svojih učenika i kolega.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja “Izudin Mulabećirović – Izo” Tešanj

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja...

Teslić: Više od 150 ljudi doniralo kosu djeci oboljeloj od karcinoma

U Tesliću je danas održana donatorska akcija “Kosu skrati,...

Doboj:Nova krivična prijava protiv Petrovića i Jerinića

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Tešanj: Vatrogasci gasili požar na automobilu i pomoćnom objektu

Prema službenim informacijama koje je saopćila Civilna zaštita općine...