Dobojska policija uhapsila tri osobe zbog lažnog prijavljivanja krivičnih djela – Jedna osoba iz Tešnja

/

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 5. avgusta 2024. godine, identifikovali su tri lica osumnjičena za različita krivična djela u vezi sa lažnim prijavljivanjem i prikrivanjem. Osobe inicijala A.E. iz Prijedora i M.K. iz Teslića su uhapšene zbog sumnje da su počinili krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“ iz člana 334. Krivičnog zakonika Republike Srpske, dok je M.S. iz Tešnja uhapšen zbog sumnje na „Prikrivanje“.

Incident je počeo 4. avgusta 2024. godine kada je Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da je otuđen putnički automobil marke „Audi”. Međutim, tokom istrage i kriminalističke obrade, utvrđeno je da su prijave o krađi bile lažne i da su navedena lica prijavila nepostojeću krađu kako bi ostvarili finansijsku dobit u inostranstvu.

Po završetku istrage, predmet će biti proslijeđen Okružnom javnom tužilaštvu Doboj radi daljih pravnih radnji i donošenja odluke o optužnici.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tragična smrt poznate bh. pjevačice: Izvršila samoubistvo vješanjem

Lukavčanka i pjevačica Mensura Salkić tragično je sinoć preminula. "Tužilaštvu...

Pravda za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju i dalje na čekanju

Pokušaj Okružnog suda u Doboju da počne proces protiv...

Saobraćajna nesreća kod Maglaja: Obustavljen saobraćaj, vozila preusmjerena

Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu...

Uhapšen vozač sa skoro kilogramom droge u Doboju: Seat pun marihuane i amfetamina!

Policijski službenici Policijske uprave Doboj lišili su slobode lice...