U Jelahu održano sportsko-ribolovno takmičenje „Male škole ribolova“

/

Jučer je na ribolovnoj stazi u Jelahu održano sportsko-ribolovno takmičenje povodom završetka projekta „MALA ŠKOLA RIBOLOVA“, organiziranog od strane Kluba sportskih ribolovaca „Jelah“ iz Tešnja.

Takmičenju je prisustvovalo 40 dječaka i djevojčica koji su bili podijeljeni u dvije kategorije: do 12 godina i od 12 do 16 godina. Svi polaznici Male škole ribolova dobili su besplatne dozvole za ribolov, diplome o uspješno završenom kursu, kao i štapove sa sistemima za ribolov, mreže čuvarice i simbolične poklone.

Pobjednicima u obje kategorije dodijeljene su posebne nagrade za prva tri mjesta. Nakon takmičenja, svi učesnici su se opustili uz večeru i sokove, što je bila prilika za dodatno druženje i slavlje.

Iz Kluba sportskih ribolovaca „Jelah“ zahvaljuju se svim onima koji su doprinijeli realizaciji „Male škole ribolova“ i čestitaju pobjednicima na postignutim uspjesima. Također, želimo svim mladim polaznicima da postanu istinski sportski ribolovci.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja “Izudin Mulabećirović – Izo” Tešanj

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja...

Teslić: Više od 150 ljudi doniralo kosu djeci oboljeloj od karcinoma

U Tesliću je danas održana donatorska akcija “Kosu skrati,...

Doboj:Nova krivična prijava protiv Petrovića i Jerinića

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Tešanj: Vatrogasci gasili požar na automobilu i pomoćnom objektu

Prema službenim informacijama koje je saopćila Civilna zaštita općine...