Prava poslastica u Ljetiniću – 20 Brotle peciva za samo 1 KM!

/

Pripremili smo za vas neodoljivu ponudu koju ne smijete propustiti! Samo u Fantasy Pek Shop-u od 14:00h do 16:00h, uživajte u našim novim, svježim i vrućim Brotle pecivima po nevjerovatnoj cijeni od 1.00 KM za 20 komada (700g).

Naša Brotle peciva su mekana, sočna, i napravljena po originalnoj njemačkoj recepturi od najfinijeg pšeničnog brašna. Savršeno se uklapaju uz svaki obrok, a vaši mališani će ih obožavati! Bilo da ih servirate uz doručak, ručak, večeru, ili za posebne prilike – Brotle peciva će biti hit na vašem stolu.

Ne propustite priliku da se uvjerite u vrhunski kvalitet naših proizvoda pripremljenih s ljubavlju samo za vas! Promocija traje od 12.08. do 14.09.2024. godine.

Čekamo vas u Fantasy Pek Shop-u – Ljetinić, 41.
Za više informacija: +387 61 480 802

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne tvornice

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne...

Tešanj: Na Međunarodnom sajmu privrede nastupaju Privredna komora Srbije sa 15 kompanija, Crna Gora, Mađarska, Indonezija, Azerbejdžan…

Tešanj, grad sa duboko ukorijenjenom poduzetničkom tradicijom, 25. septembra...