MEGA Diskont otvara NOVI malopodajni objekat u Zenici!!!

/

Zenica će uskoro dobiti još jedan maloprodajni objekat MEGA Diskonta, što će dodatno obogatiti ponudu za sve sugrađane. Otvorenje na novoj lokaciji, Goraždanska bb (bivša veleprodaja Ekora), neće proći nezapaženo, jer kupce tog dana očekuje roštiljada, poklon paketi, slatkiši za najmlađe, degustacije i promocije, a svaka 100-a kupovina biće gratis.

Asortiman MEGA Diskonta čine brojni brendovi, među kojima se posebno ističu Classy i MAGIC ICE. Classy je dugogodišnji favorit, dok je MAGIC ICE, prvi domaći sladoled proizveden u Bosni i Hercegovini, ove godine osvojio srca svih generacija. Firma Yimor i MEGA Diskont ovim potezom potvrđuju svoju ulogu u jačanju domaće privrede.

Kvalitet i niske cijene već su prepoznali brojni Zeničani, što je dovelo do proširenja maloprodajnog lanca na novu lokaciju.

Pozivamo vas da se pridružite na otvorenju i iskoristite sve pogodnosti koje su pripremili. Ne propustite priliku da budete dio ovog svečanog događaja!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne tvornice

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne...

Tešanj: Na Međunarodnom sajmu privrede nastupaju Privredna komora Srbije sa 15 kompanija, Crna Gora, Mađarska, Indonezija, Azerbejdžan…

Tešanj, grad sa duboko ukorijenjenom poduzetničkom tradicijom, 25. septembra...