Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo otvorena gastro zona za putnike i posjetioce: Skybar caffe, Toro Toro a la carte restoran i Food Terminal restoran

/

Kako je saopćeno sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo drugom spratu Terminala B je otvorena gastro zona.

FOOD TERMINAL NA MAS-u

Gastro zonu čine tri ugostiteljska objekta i to: Skybar caffe, a la carte restoran Toro Toro  i Food Terminal samouslužni restoran. Svi navedeni objekti se nalaze u prostoru prije pasoške kontrole, kako bi uz putnike i svi drugi posjetioci mogli uživati u novoj gastro ponudi na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Skybar caffe u svojoj ponudi ima preko 40 sorti vina, i drugih alkoholnih pića te nudi ekskluzivnu espresso kafu marke Maromas. U ugodnom ambijentu Skybar cafea dozvoljena je konzumacija duhanskih proizvoda.

Food Terminal je samouslužni restoran kapaciteta od 160 sjedećih mjesta koji nudi izvrsnu ponudu domaće i internacionalne kuhinje sa oko 1.000 glavnih jela koja se svakodnevno pripremaju za naše posjetioce. Restoran nudi i uslugu cateringa i organizaciju promocija.

TORO TORO NA MAS-u

Toro Toro a la carte restoran je jedini restoran na nivou 5 zvjezdica kuhinje u BiH koji nudi bogatu i raznovrsnu gastro ponudu Meat and Fish koncepta.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne tvornice

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne...

Tešanj: Na Međunarodnom sajmu privrede nastupaju Privredna komora Srbije sa 15 kompanija, Crna Gora, Mađarska, Indonezija, Azerbejdžan…

Tešanj, grad sa duboko ukorijenjenom poduzetničkom tradicijom, 25. septembra...

MEGA Diskont otvara NOVI malopodajni objekat u Zenici!!!

Zenica će uskoro dobiti još jedan maloprodajni objekat MEGA...