Nakon osvježenja, ponovo visoke temperature

/

U našoj zemlji sunčano. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 29 do 35, na jugu do 38 stepeni.

Trodnevna prognoza

U subotu 24.08.2024., sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 26, a dnevna od 30 do 36, na jugu i sjeveru do 38 stepeni.

U nedjelju 25.08.2024., sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 27, a dnevna od 30 do 36, na jugu i sjeveru do 39 stepeni.

U ponedjeljak 26.08.2024., sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 28, a dnevna od 29 do 34, na jugu do 39 stepeni.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti povoljne širom zemlje. Sunčano vrijeme uz stabilnu atmosferu djelovat će pozitivno na većinu populacije. Prilikom boravka na otvorenom poželjna je zaštita kože i očiju od štetnog UV zračenja te prilagoditi odijevanje. Kod meteoropata i hroničnih bolesnika se ne očekuju veće tegobe.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešnjaku ukraden golf u Maglaju

U službene prostorije Policijske stanice Maglaj obratio se H.S....

Veliki broj utapanja u BiH: Gdje se najopasnije kupati i zašto se tragedije dešavaju poslijepodne

U protekla tri dana, četiri osobe su se utopile...

Svi putevi (biznisa) vode u Tešanj: 18. Međunarodni Sajam privrede 2024. počinje 25. septembra!

“Probudi se, nešto se dešava, i tvoja se sudbina...

Danas oblačno s pljuskovima

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno...