Duet od kojeg se mnogo očekuje: Irdin Zeničanin Dinči sa Bekijem Bekićem snimio “Žena bez grijehova”

/

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni u regionu poznat pod estradnim imenom Irdin Dinči, nastavlja saradnju sa poznatim i provjerenim autorima u BiH i Srbiji. 

Posljednjim pjesmama “Prašnjavi ormari” i „Godine su samo broj” potvrdio je svoje mjesto na muzičkoj sceni, a u naredna dva mjeseca objavit će dvije nove kompozicije.

Zeničanin, koji više od tri decenije živi i radi u Švicarskoj, narednih sedmica ima pune ruke posla i očekuje ga snimanja spotova u Beogradu, Beču i Atini.

– Nazivi mojih novih pjesama su „Žene su prolazne“ i „Žena bez grijehova“. Obje pjesme su mi se dopale nakon prvog slušanja. „Žene su prolazne“ je zajednički projekat mog stalnog saradnika Baneta Vasića, koji je radio muziku i aranžman, i glumice Miomire Dragičević, koja potpisuje tekst. Miomira je svestrana filmska, televizijska, pozorišna glumica i tekstopisac, koja je radila pjesme za Kseniju Pajčin, Anu Bekutu… „Žena bez grijehova“ je duet koji sam snimio sa Bekijem Bekićem, koji je uradio tekst i muziku, dok je aranžman djelo još jednog mog dugogodišnjeg saradnika, odličnog Zorana Kostića Zoksa – kaže Irdin koji dodaje da je nove fotografije za buduće projekte uradio sa fotografom Dinom Dizdarevićem.

Nakon snimanja pjesama i spotova Dinči neće imati vremena za odmor, jer putuje na turneju po Americi.

– Za sada imam dogovoreno 12 nastupa. Imao sam brojne ponude, a na kraju sam se odlučio za menadžera Skendera Beganija Kaleu koji je zadužen za kompletnu organizaciju – kaže poznati Zeničanin.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Severina u minijaturnom bikiniju: “Noge dugačke kao ponedjeljak” (FOTO)

Severina je očarala obožavatelje najnovijom fotografijom u bikiniju koju...

Milica Pavlović tražila od prijatelja da umjesto rođendanskih poklona pomognu liječenju djevojčice: Skupljen značajan iznos

Muzička zvijezda Milica Pavlović, nedavno je podijelila dirljive vijesti...

Emina Jahović demantirala glasine da nije u dobrim odnosima s bratom Mirsadom i snahom Dušicom

Brat pjevačice Emine Jahović, Mirsad Turkdžan (Jahović), oženio se...

Tei Tairović pustili video poruke majke i oca: Ona se rasplakala u studiju

Muzička zvijezda Tea Tairović ostavila je sve bez daha...