Tešanj: Na Međunarodnom sajmu privrede nastupaju Privredna komora Srbije sa 15 kompanija, Crna Gora, Mađarska, Indonezija, Azerbejdžan…

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Tešanj, grad sa duboko ukorijenjenom poduzetničkom tradicijom, 25. septembra ove godine otvara svoja vrata za najveći privredni spektakl do sada – Međunarodni Sajam koji pomjera granice i redefiniše uspjeh. Sa preko 600 izlagača, kapacitetima povećanim za 20% i impozantnih 22.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, ovaj sajam nije samo događaj – to je mjesto gdje se stvaraju nove prilike, gdje se susreću vizionari, i gdje se kroji budućnost bh. privrede.

Međunarodni i domaći privredni giganti pod jednim krovom

Privredna komora Srbije donosi sa sobom petnaestak firmi iz najrazličitijih sektora, dok Crna Gora i Ambasada Indonezije unose svoj specifičan pečat i egzotični duh. Mađarske kompanije, zajedno sa delegacijama iz Azerbejdžana, pokazuju koliko je ovaj sajam postao važna tačka na međunarodnoj mapi.

Domaći šampioni na sceni

Grad partner, Cazin, zauzima zaseban paviljon od 500 m², dok Privredna komora Tuzlanskog kantona dolazi s 50 kompanija spremnih da pokažu snagu bosanskohercegovačke privrede. Ovo nije samo sajam – ovo je demonstracija snage i inovativnosti naših poduzetnika.

Vanjski izložbeni prostor: tehnologija susreće inovaciju

Preko 3000 m² vanjskog prostora bit će ispunjeno svjetskim brendovima kao što su PSC, Palfinger, Rasco, i mnogi drugi. Zamislite samo, sve te svjetske tehnologije, autoindustrija, radna mehanizacija i solarni program na jednom mjestu – pravi raj za svakog tehnološkog entuzijasta i poslovnog vizionara.

Konferencijski program: Gdje se rađaju ideje

Paneli, konferencije i okrugli stolovi bit će ispunjeni eminentnim stručnjacima, a zabavne večeri i koncerti Enesa Begovića i Nene Murića pružit će potrebnu dozu relaksacije nakon poslovnih pregovora. Tešanj nije samo poslovni centar, već i mjesto gdje se posao i uživanje spajaju u savršenom skladu.

Platforma za umrežavanje i rast

Ovaj sajam nije samo izložba – to je platforma za privredno povezivanje i umrežavanje. Od lokalnog sajma, prerastao je u manifestaciju međunarodnih razmjera, s konstantnom tendencijom rasta i inovacija. Ovdje se sklapaju poslovi, grade partnerstva i postavljaju temelji za nove uspjehe. Tešanj ponovo dokazuje da je srce bosanskohercegovačke privrede.

Partneri Sajma: Stubovi naše ekonomije

Od Hifa-Oil Grupe, AS Holdinga, do svih velikuh banaka i BH Telecoma – svi oni potvrđuju svoj status lidera na domaćem tržištu. Svojim prisustvom na sajmu ne samo da afirmišu svoje brendove, već i učvršćuju povjerenje u stabilnost i snagu naše ekonomije.

Tešnjaci pozivaju da budete dio ovog grandioznog događaja, gdje se susreću najbolje kompanije iz zemlje i regiona, gdje se stvaraju nove poslovne priče i gdje budućnost bh. privrede dobija svoj novi oblik.

Preko 90 posto štandova već je rasprodato, a organizator Sajma – Udruženje privrednika ‘Biznis-centar’ Jelah – Tešanj podsjeća da je do početka Sajma ostalo manje od mjesec dana.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja “Izudin Mulabećirović – Izo” Tešanj

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja...

Teslić: Više od 150 ljudi doniralo kosu djeci oboljeloj od karcinoma

U Tesliću je danas održana donatorska akcija “Kosu skrati,...

Doboj:Nova krivična prijava protiv Petrovića i Jerinića

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Tešanj: Vatrogasci gasili požar na automobilu i pomoćnom objektu

Prema službenim informacijama koje je saopćila Civilna zaštita općine...