Oglasilo se Tužilaštvo TK o ubistvu u Gradačcu: Ubistvo najvjerovatnije počinjeno željeznom šipkom i betonskim blokom

/

Nakon jezivog ubistva koje se desilo sinoć u Gradačcu, u naselju Požarike, oglasilo se i Tužilaštvo TK.

– Uviđaj je sinoć na mjestu događaja u Požarikama kod Gradačca obavio je dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima OKP PU Gradacac i SKP MUP-a TK.

M.S. (33) iz Gradacca koji je lišen slobode je osumnjičen da je najvjerovatnije koristeći željeznu šipku i betonski blok nanio povrede u predjelu glave starijoj zeni, H.H. (74) iz Gradačca, te je od posljedica povređivanja žena preminula.

Tužilac je izdao naredbu za obdukciju tijela preminule, te naredbu za vađenje krvi i urina od osumnjičene osobe. U toku su sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se vezuju za događaj.

Nakon kriminalističke obrade MUP će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu osumnjičenog predati u nadležnost Tužilaštva na dalje postupanje – naveo je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešnjaku ukraden VW Golf

Policijskoj stanici Tešanj obratio se M.B. (1991) iz Tešnja...

Tešanj: Autobus udario maloljetnicu, bore joj se za život

Maloljetnica je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Tešnju...

Tragična smrt poznate bh. pjevačice: Izvršila samoubistvo vješanjem

Lukavčanka i pjevačica Mensura Salkić tragično je sinoć preminula. "Tužilaštvu...

Pravda za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju i dalje na čekanju

Pokušaj Okružnog suda u Doboju da počne proces protiv...