Lažni potpisi, stvarna šteta: Bivši uposlenik uhvaćen u prevari sa gorivom u Tešnju!

/

Dana 02. septembra 2024. godine, u 09:45 sati, Policijska stanica Tešanj zaprimila je prijavu o krivičnom djelu “Prijevara”. E.A. (1985) iz Sarajeva, uposlenik firme “PTSolution” d.o.o. Sarajevo, prijavio je svog bivšeg kolegu E.H. (1984) iz Zenice, za izvršenje prevare u periodu od 16.08. do 29.08.2024. godine.

Prema prijavi, E.H. je u navedenom periodu, koristeći ime i potpis E.A., na benzinskoj pumpi u Kraševu više puta natočio gorivo na račun firme “PTSolution”, navodi se u saopćenju MUP-a ZDK.

Policija je prijavu evidentirala i istražitelji Policijske stanice Tešanj su preuzeli daljnji rad na dokumentovanju i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pravda za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju i dalje na čekanju

Pokušaj Okružnog suda u Doboju da počne proces protiv...

Saobraćajna nesreća kod Maglaja: Obustavljen saobraćaj, vozila preusmjerena

Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu...

Uhapšen vozač sa skoro kilogramom droge u Doboju: Seat pun marihuane i amfetamina!

Policijski službenici Policijske uprave Doboj lišili su slobode lice...

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen saobraćaj u Stjepan polju

Jutros se dogodila saobraćajna nezgoda na magistralnom putu M-4,...