Novi Trio Fantastiko iz Tešnja

/

Saznali smo da stub poznatog viška iz FT Tešnja odlazi u Neimare iz Sarajeva, odnosno Bahtić, Rakić i Halilović. Ako se taj transfer odradi bit će to velika pometnja za klub iz Tešnja.

Ali, tokom ovog ljeta ste mogli ispratiti mnogobrojne turnire širom BiH na kojima je učestvovao novi polako poznati Trio Fantastiko iz Tešnja kojeg čine: Skula Amar, Faris Omerbašić i Danis Plančić.

Faris Omerbašić, najmladji među ova tri momka ali jako brz i poznat da kada treba najviše on će vam pokazati koliko može. Tako je pokazao Bahtiću i Haliloviċu u Doborovcima da je momak odluke, izbacivši ih sa turnira u zadnjim sekundama.

Amar Skula, najstariji među ova tri momka, ali opet jako mlad i jako brz i prodoran, igrao je jednu prošlu sezonu u FT Tešnju, koji je imao malu minutažu, ali ove godine nakon ovih turnira vjerujemo da ce to biti bolje. Na dosta turnira ove godine je pokazao da kvalitet, trud i zalaganje može izaći na vidjelo i sve se trud da naplatiti.

Danis Plančić, golman-igrač, jako poznat golman na ovim prostorima koji glasi za jednog od najboljih mladih golmana ovih prostora je pokazao na ovim zadnjim turnirima da zna itekako i igrati nogom. Jako fleksibilan i uvijek svojim odbranama je znao svoju ekipu ostaviti na nogama i podići ih da dođu do pobjede.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Načelnik Mirnes Tukić u posjeti privrednicima

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je danas jednog od...

Privremena obustava saobraćaja Tešanj-Medakovo-Tešanjka

Obavještavaju se građani sa područja općine Tešanj da će...

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...

Apel za dobrovoljne davaoce krvi: u Tešnju Hitno potrebna krvna grupa A+

Crveni križ Tešanj upućuje hitan apel za dobrovoljne davaoce...