Udružimo se Tešnjaci: Pomozimo Indiri!

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Pozivamo vas da se pridružite apelu za pomoć našoj sugrađanki, Indiri Unkić, koja se već godinama bori s teškom bolešću noge uzrokovanom bakterijom Pseudomonas.

Njeno stanje je izuzetno ozbiljno, a jedina mogućnost liječenja je previjanje specijalnim gazama. Nažalost, i najmanji napredak u liječenju iziskuje značajna finansijska sredstva.

Upozoravamo vas na osjetljivu fotografiju, objavljenu uz Indirino odobrenje, kako bismo vam približili težinu njene situacije i iskušenja kroz koja prolazi. Molimo vas da se u što većem broju odazovemo ovom apelu, da stanemo uz Indiru i njenog supruga, i bar im malo olakšamo ovaj težak put.

Indira nastavlja liječenje u Zagrebu, uz podršku medicinskog osoblja u Područnoj ambulanti Kalošević, i pred njom je još mnogo dodatnih pretraga.

Za sve koji žele pomoći iz inostranstva, sredstva se mogu uplatiti i na tekući račun naveden u prilogu. Kontakt telefon 065 600 682 Elmir

Nadamo se vašem odazivu. Svaka pomoć, pa makar i dijeljenje ovog apela, može napraviti razliku. Pomozimo Indiri, kao što smo to učinili mnogo puta do sada – zajedno možemo donijeti nadu i olakšanje.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budimo humani: Pomozimo malom Darisu iz Tešnja

Apel pokrećemo za petogodišnjeg Darisa kojem je potrebna operacije...

Ovo je Tešnjak koji treba našu pomoć- budimo humani kao i uvijek!

Prvi ciklus je uspješno urađen i uplaćena je prva...

Sabina iz Tešnja nema novac da kupi terapiju svojoj kćerki

Našoj redakciji se obratila majka djevojčice koja boluje od...

Pomozimo da Sena iz Tešnja pobijedi rak dojke

Apel sa brojem 17047 pokrećemo za Senu mesarku Tešanjku...