Teška krađa u Tešnju: Otuđena oprema iz porodične kuće

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Dežurnom policijskom službeniku Policijske stanice Tešanj prijavljena je teška krađa u porodičnu kuću u naselju Mekiš, općina Tešanj.

Krađu je prijavio B.N. (1979) iz Karadaglija, koji je naveo da su nepoznata lica tokom noći 8. na 9. septembar provalila u kuću njegovog brata B.E. (1978) i otuđila vrijednu opremu.

Prema izjavama, iz kuće su ukradene tri akumulatorske bušilice, osam tuš baterija, 100 metara elektro kabla, kao i kablovi za paljenje vozila.

Policijski službenici Policijske stanice Tešanj su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, uz obavještavanje dežurnog tužioca. Istražitelji Policijske stanice Tešanj nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešnjaku ukraden VW Golf

Policijskoj stanici Tešanj obratio se M.B. (1991) iz Tešnja...

Tešanj: Autobus udario maloljetnicu, bore joj se za život

Maloljetnica je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Tešnju...

Tragična smrt poznate bh. pjevačice: Izvršila samoubistvo vješanjem

Lukavčanka i pjevačica Mensura Salkić tragično je sinoć preminula. "Tužilaštvu...

Pravda za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju i dalje na čekanju

Pokušaj Okružnog suda u Doboju da počne proces protiv...