Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio novootvoreni salon ljepote “UMA” u Doboj Jugu

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je novootvoreni salon ljepote “UMA” u Matuzićima, na adresi Bosanska 72 A, čime je općina Doboj Jug bogatija za još jedno pravno lice u sektoru ljepote i njege lica i tijela.

Posebno je istaknuto zadovoljstvo što je ova djelatnost sada prisutna na području lokalne zajednice i obavljat će se u novoizgrađenom poslovnom prostoru.

“Danas mi je bila čast posjetiti novootvoreni kozmetički salon u vlasništvu gospođe Ume Kruško te joj u ime administracije Općine Doboj Jug i u svoje ime zaželjeti uspješan rad,” izjavio je načelnik Tukić tokom posjete.

Salon “UMA” nudi širok spektar usluga, uključujući manikir, pedikir, svečani i svakodnevni make-up, depilaciju te razne vrste masaža. U prelijepo uređenom ambijentu, klijenti mogu uživati u profesionalnim tretmanima, što je potvrđeno tokom današnje posjete i razgovora s vlasnicom.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

U ovogodišnjem Masterchefu ćemo gledati i Tešnjaka

Nova sezona MasterChefa otvorila je vrata kuhinje s raznolikom skupinom kandidata,...

Posjeta privrednicima: Načelnik Tukić u posjeti „HA&EN KERAMIKA“

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je novoosnovani obrt „HA&EN...

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja “Izudin Mulabećirović – Izo” Tešanj

Fejzić dr.Mersiha, spec.pedijatar imenovana za direktora JZU Dom zdravlja...

Teslić: Više od 150 ljudi doniralo kosu djeci oboljeloj od karcinoma

U Tesliću je danas održana donatorska akcija “Kosu skrati,...