Tei Tairović pustili video poruke majke i oca: Ona se rasplakala u studiju

/

Muzička zvijezda Tea Tairović ostavila je sve bez daha svojim upečatljivim izgledom u najnovijem izdanju emisije “AmiG show”, piše Telegraf.rs.

Vidno raspoložena, Tea je u emisiji govorila o svojim predstojećim solističkim koncertima u beogradskoj Areni, zakazanim za 21. i 22. septembar, koje publika sa nestrpljenjem očekuje.

U jednom trenutku, voditelj Ognjen Amidžić priredio je Tei iznenađenje pustivši emotivne video poruke njene majke, Božice Malević, oca Zorana Tairovića, ali i najbližih ljudi i saradnika koji su joj uputili podršku uoči velikih koncerata.

– Srećki moj, jedva čekam 21. i 22. septembar, tvoja dva koncerta u Beogradskoj areni. Jedva čekam magiju, zajedno sa svima, kojom ćete nas ti i tvoja ekipa očarati sa bine. A ono što će mi biti najveći uspjeh i najveća nagrada, jeste tvoja radost i tvoj osmijeh. Voli te mama najviše na svijetu – poručila je Božica Malević u emotivnom obraćanju, dok je Tea, vidno dirnuta, jedva zadržavala suze.

– Tea, još jedanaest dana spavamo i koncert bit će divan, lijep i osunčan baš kao ovaj dan na moru. Ljubi te tata – poručio joj je Zoran Tairović.

Nakon ovih poruka, Tea nije mogla da zadrži suze i emotivno se slomila pred kamerama, a Ognjen je prokomentarisao da se pola publike rasplakalo jer publika kraj malih ekrana nije imala prilike to da vidi. Ovaj emotivni trenutak u emisiji dodatno je podgrijao očekivanja publike, koja nestrpljivo čeka da zvijezda večeri zablista na bini.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Počelo snimanje nastavka “Žikine dinastije”, pogledajte ko su novi Žika i Milan

U Beogradu je u toku snimanje novog nastavka čuvenog...

Severina u minijaturnom bikiniju: “Noge dugačke kao ponedjeljak” (FOTO)

Severina je očarala obožavatelje najnovijom fotografijom u bikiniju koju...

Milica Pavlović tražila od prijatelja da umjesto rođendanskih poklona pomognu liječenju djevojčice: Skupljen značajan iznos

Muzička zvijezda Milica Pavlović, nedavno je podijelila dirljive vijesti...

Emina Jahović demantirala glasine da nije u dobrim odnosima s bratom Mirsadom i snahom Dušicom

Brat pjevačice Emine Jahović, Mirsad Turkdžan (Jahović), oženio se...