Prvi komšija ili budući lider? Otkrijte ko je Adnan Spahić

/

Adnan Spahić, čovjek čije vrline, ustrajnosti, požrtvovanosti i srdačnosti odražavaju njegovu snažnu empatiju prema sugrađanima, uvijek je tu kad je pomoć potrebna. Bilo da je u pitanju blizak komšija ili cijela lokalna zajednica, Adnanova prisutnost i nesebičnost prepoznaju svi koji su imali priliku sarađivati s njim.

Kao dugogodišnji privatnik, Adnan od 2001. godine radi u automehaničarskoj struci, a od 2008. specijalizirao se za popravke automatskih mjenjača, čime je stekao ugled pouzdanog i stručnog majstora. No, Tešnjaci ga ne cijene samo po njegovom zanatu – još više ga poštuju zbog njegove angažiranosti u zajednici.

Kao predsjednik savjeta mjesne zajednice Dobropolje-Mekiš, Adnan je predano radio na rješavanju problema koji su mučili njegove sugrađane. Na poziv prijatelja i komšija, prihvatio je ovu odgovornost, svjestan važnosti zajedničkog rada i solidarnosti. Njegov trud se vidi kroz brojne uspjehe, kao što je brza izgradnja kuće za porodicu Blagojević, koja je nakon nesreće ostala bez krova nad glavom. Ovo je samo jedna od mnogih humanitarnih akcija u kojima je Adnan učestvovao, uvijek pokazujući da mu je briga o ljudima na prvom mjestu.

Kandidirajući se za općinsko vijeće Tešnja, Adnan Spahić nosi viziju boljeg života za sve stanovnike. Njegov pristup je jednostavan, ali snažan – otvorenost prema građanima, uvažavanje njihovih prijedloga i zajedničko donošenje odluka za dobrobit cijele zajednice. Slogan “O meni neka kažu građani” odražava njegovu iskrenu želju da sluša, pomaže i služi svima.

Adnan je oženjen i otac je dvoje djece.

Podržite Adnana Spahića – broj 10 na listi Zajedno (Stranka za BiH i Demokratska fronta)! Izaberite lidera koji će se boriti za vas, s podrškom porodice i vizijom boljeg sutra za sve nas!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Esad Bašić – Hrabri nezavisni glas za Tešanj bez stranačkih ograničenja!

U svijetu politike gdje su stranačke podjele često važnije...

Da li znate da prilikom glasanja za općinska vijeća možete izabrati samo tri imena

Uoči lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini, zakazanih za...

Zahida Binakaj: Hrabrost, inovacija i posvećenost zajednici

Zahida Binakaj, doktor farmaceutskih nauka i kandidatkinja na listi...

Hamza Hotić: Tešanj zaslužuje da bude jedno od regionalnih centara košarke

Hamza Hotić je dugogodišnji društveni i sportski radnik. Dugi...