Nikada nije bilo bolje vrijeme da se obuje par kaubojskih čizama

/

Sa prvim znakom jeseni modni entuzijasti pažnju posvećuju jednom trendu koji se hrabro vraća ove sezone: kaubojskim čizmama.

Sa raznovrsnim opcijama koje se pojavljuju u prodavnicama, nikada nije bilo bolje vrijeme da se obuje par kaubojskih čizama i zakorači u najzanimljiviji trend jeseni. Howdy!

Ove sezone, dizajneri su ove ikoničke čizme unaprijedili nešto inovativnijim dizajnom i raznovrsnim stilovima i bojama koji odgovaraju svim modnim preferencijama.

Savršene su za svakodnevne kombinacije poput skinny jeans hlača i oversized džempera, ali se također odlično uklapaju uz boho haljine i suknje, dodajući im element neočekivanog stila.

Bilo da birate klasičan crni model sa suptilnim detaljima ili odvažne čizme u vibrantnim bojama i upečatljivim uzorcima, ove čizme dodaju karakter vašem izgledu i pomažu vam da se istaknete iz mase, piše Faktor.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Brownie s narandžom: Sočan i svjež kolač za cijelu porodicu

Brownie je kolač koji je posljednjih godina dostigao veliku...

Ena Adrović iz Živinica nova je Miss Federacije BiH

Ena Adrović iz Živinica nova je Miss Federacije Bosne...

Ovih 5 namirnica je ključ za zdravu i lijepu kožu: Već ih imate u vašim domovima

Određena hrana može pomoći kod kožnih oboljenja kao što...

Novac, uspjeh i sreća posebno čekaju četiri znaka horoskopa

Pripremite se za fantastičan period. Evo četiri horoskopska znaka...