Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio firmu “METAL LAND”

/

Općinski načelnik Mirnes Tukić nedavno je posjetio firmu “METAL LAND”, čiji je vlasnik Armin Muratović.

Ova firma, koja nastavlja porodične tradicije, osnovana je od strane Husejna Muratovića, pionira privatnog sektora u tada mladom Doboj Jugu.

Razlog posjete bio je predstavljanje novina u poslovanju “METAL LAND-a”, uključujući izgradnju novog objekta i puštanje u pogon moderne mašine za proizvodnju trapeznog lima. Ove inovacije značajno upotpunjuju obim usluga koje firma nudi svojim korisnicima.

Načelnik Tukić istaknuo je marljivost i predan rad zaposlenika, kao i poštovanje standarda kvalitete koji ovu firmu pozicioniraju kao važnog igrača na tržištu proizvoda od lima.

Općina Doboj Jug aktivno podržava nove investicije i nastoji kreirati ambijent u kojem privrednici zauzimaju visoko mjesto na listi prioriteta. Tukić je izrazio zadovoljstvo što ovakve firme doprinose razvoju lokalne ekonomije i stvaranju novih radnih mjesta.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Jasne poruke Sajma u Tešnju: Cilj svih treba da bude jaka privreda

U organizaciji Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj, danas je...

Svečano otvoren 18. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2024

Presijecanjem vrpce svečano je otvoren 18. Međunarodni sajam privrede,...

Velike gužve u saobraćaju na dionici Maglaj – Doboj

Kako javljaju naši čitatelji ovog jutra došlo je do...

Tešanj bogatiji za pet beba

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj u...