Šemsa Mujaković: Veliko interesovanje žena za Asocijaciju poslovnih žena BiH

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, Šemsa Mujaković, predstavnica Asocijacije poslovnih žena BiH, istaknula je važnost učešća žena u poslovnom svijetu.

Rast broja članica: Šemsa Mujaković o učešću poslovnih žena na sajmu u Tešnju

Ove godine, po prvi put, Asocijacija poslovnih žena BiH se predstavila na sajmu, a Šemsa je dodala da je prethodnih godina izlagala kroz svoju kompaniju. Zahvalila se organizatorima sajma što su omogućili specijalne popuste za članice Asocijacije, čime su im pružili dodatnu podršku.

Mujaković je posebno ponosna na svoje članice koje su se odazvale i izlagale na sajmu. Istaknula je i nevjerojatno veliko interesovanje žena da se priključe Asocijaciji. “Iznenađena sam koliko su žene bile zainteresirane da se udruže i podijele zajednička stajališta i probleme s kojima se poslovne žene susreću na tržištu”, rekla je Šemsa.

Dodala je da su preduzetnice povezane posebnim problemima koji zahtijevaju podršku, te je pozvala sve žene da se pridruže Asocijaciji. “Naš cilj je da podržavamo, umrežavamo i pružamo rješenja kroz saradnju s drugim firmama, vladinim i nevladinim organizacijama, komorama, te finansijskim institucijama,” naglasila je Mujaković.

Asocijacija poslovnih žena BiH, koja djeluje na državnom nivou, nastoji osnažiti žene preduzetnice i stvoriti zajednicu podrške za sve koje se susreću s izazovima u poslovanju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj Jug: Isplaćena pomoć učenicima za nabavku udžbenika

Općina Doboj Jug uplatila je iznos od 50,00 KM...

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio firmu “METAL LAND”

Općinski načelnik Mirnes Tukić nedavno je posjetio firmu "METAL...

Jasne poruke Sajma u Tešnju: Cilj svih treba da bude jaka privreda

U organizaciji Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj, danas je...

Svečano otvoren 18. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2024

Presijecanjem vrpce svečano je otvoren 18. Međunarodni sajam privrede,...