Nova saobraćajna na M-17, sudar dva teretna i dva putnička vozila

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Na magistralnom putu M-17, dionici Žepče – Golubinja, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo više vozila.

U Ministarstvu unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su za radio Zenit kazali kako su čak četiri vozila učestvovala u ovoj nesreći.

“Jutros oko 6:00 sati kod mjesta Ravne Donje na magistralnom putu M-17 došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva teretna i dva putnička vozila. Tom prilikom dvije osobe su zadobile povrede i one su vozilom Hitne pomoći prevezene na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica”, kazao je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Zbog saobraćajne nesreće obustavljen je saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta, a u toku je obavljanje policijskog uviđaja, piše Zenit.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

NAKON TRAGEDIJE KOD DOBOJA: Kolege se opraštaju od nastradalog pripadnika Oružanih snaga BiH…

Jedna osoba je poginula, a druga teško povrijeđena u...

Tešanj: Uhapšen nakon što je krampom oštetio automobil

U mjestu Miljanovci općina Tešanj, od strane lica Ć.A....

Tešanj: Dvije osobe uhapšene zbog posjedovanja droge

U mjestu Bobare općina Tešanj, od strane policijskih službenika...

Nesreća na M 17: Povrijeđene dvije osobe, zbog sudara nastale gužve

Na magistralnom putu M-17, na kružnom toku u mjestu...