Trideset specijalaca MUP-a TK i dalje traga za majkom koja je ubila kćerku u Tuzli

/

Oko 30 specijalaca MUP-a Tuzlanskom kantona traga od jutros na širem području Tuzle za majkom koja se sumnjiči da je preksinoć ubila svoju 31-godišnju kćerku.

Podsjećamo, Policijskoj stanici PS Centar preksinoć oko 01:15 sati prijavljeno je od muške osobe (64) iz Tuzle, da je u svojoj porodičnoj kući u Tuzli, zatekao beživotno tijelo svoje kćerke (31).

Kako smo jučer i objavili, riječ o stravičnom zločinu, koji je, prema prvim pokazateljima, najvjerovatnije počinila majka 31 -godišnjakinje. Na licu mjesta istražioci su pronašli njena dva oproštajna pisma, ali i predmet kojim je, vjeruju istražioci počinjen zločin. Saznajemo da se radi o čekiću.

Pronađeni su i ostali predmeti koji mogu ukazivati na ubistvo, što će potvrditi i DNK vještačenja.

Djevojka koja je ubijena, kako nam je rečeno, bila je teški bolesnik.

Policija sada pretražuje širi region u Tušnju, u mjestu gdje počinjen zločin. Kako se iza kuće gdje se desilo ubistvo nalazi šuma, u toku je potraga, piše Avaz.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Ukradeno 600 litara goriva

U toku noći 16/17.10.2024. godine, u mjestu Trepče općina...

Maglaj: U Domislici iz kuće ukradena motorna pila

U mjestu Domislica općina Maglaj, od strane nepoznatog lica...

Nova tragedija na cestama u BiH: Žena poginula u sudaru

Žena  M. J. smrtno je stradala u sudaru na...

Ponedjeljak, dan žalosti u dvije opštine zbog smrti četvoro mladih

Zbog tragedije u kojoj je poginulo četvoro mladih, Branka...