Lijepa vijest iz Bosanskog pozorišta Tešanj: Obnovljena prostorija za članove

/

Bosansko pozorište Tešanj podijelilo je lijepe vijesti oko završetka radova na renovaciji prostorija koju koriste njihovi članovi. Ova savremeno uređena i funkcionalna prostorija sada će pružiti ugodno okruženje za rad i druženje svih članova pozorišta.

Renovacija je obuhvatila značajne promjene koje su unijele svježinu i modernizaciju u prostor. Ovaj projekat predstavlja rezultat kontinuiranog truda i posvećenosti članova pozorišta, koji su radili na obnovi prostora u proteklih nekoliko mjeseci.

U sklopu renovacije, Bosansko pozorište planira postaviti uramljene plakate predstava koje su izvodili tokom 71 godine svog postojanja, čime žele očuvati svoju bogatu tradiciju.

Ovaj detalj dodatno će obogatiti prostor i posjetiteljima pružiti uvid u dugogodišnju tradiciju pozorišta.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Amin Bedak: Kako je politički anonimus osvojio mandat u OV Tešanj

Ulaskom u općinski parlament, Amin je -  uz svesrdnu...

U TEŠNJU SE ŽIVI INKLUZIJA: Veliki maskenbal obradovao mališane

Veselo je danas bilo u Tešnju. Velikim maskenbalom i...

Almir Kopić novi je komandir Policijske stanice Tešanj

Dana 10. oktobra 2024. godine, Almir Kopić, dugogodišnji inspektor...

SDP Tešanj: Oštro osuđujemo poruke govora mržnje koje su osvanule u Tešnju

OO SDP Tešanj oštro osuđuje nedavni incident u kojem...